Kruisweg 939
2132 CD Hoofddorp 
023-5575612
info@mondhygienehoofddorp.nl
Tips voor een gezond gebit

De voeding die u kiest en het aantal momenten dat u eet, is van invloed op uw algehele gezondheid en uw mondgezondheid. Vooral het nuttigen van te veel suikers, vruchtensappen en snacks heeft een negatief effect op de gezondheid van uw gebit. Veel voorkomende problemen zijn cariës, ontstoken tandvlees en tanderosie.

De mondhygiëniste

Cynthia Renfurm voert de praktijk Mondhygieniste Hoofddorp.

Een mondhygiënist is een op HBO-niveau opgeleide paramedicus, werkzaam binnen de mondzorg. Het beroep is geregeld in de Wet op de beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG-register). De titel mondhygiënist is een bij wet beschermde titel en mag alleen gevoerd worden door diegene die in het bezit is van het diploma mondhygiënist.

Renfurm is lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygienisten en lid van de NVvP, de Nederlandse vereniging voor Paradontologie.

Voor een bezoek aan de mondhygiënist is geen verwijzing meer nodig van uw tandarts. U kunt rechtstreeks een afspraak maken voor behandeling. Dat is niet alleen gemakkelijk, het biedt ook voordelen. Zo kunt U nu zelf bepalen of U eerst naar de tandarts gaat of direct naar de mondhygiënist.

Dé specialist in het voorkomen van problemen in de mond, bij volwassenen maar ook bij kinderen.

Mevrouw Renfurm stelt je op je gemak en vertelt precies wat ze gaat doen. Ook geeft ze aan hoe je moeilijke plekjes beter kan bereiken. Ik ga er niet meer met tegenzin naar toe


Mondhygiëne Hoofddorp sponsort Amstelring Floriande
Medesponsor van Amstelring Floriande!